Om Företaget

Malmö Plåt & Byggservice AB ingår i en mindre koncern enligt organisationsplanen ovan.

Typ av verksamhet

Sedan starten 1980 bedriver vi byggverksamhet med inriktning på ROT  entreprenader och servicearbeten. Våra arbeten omfattar nybyggnader, ombyggnader, tillbyggnader, service, underhålls- och renoveringsarbeten i Öresundsregionen. Kundernas önskemål om god kvalitét och snabb service är vår målsättning.

Organisation

Vi har en organisation som består av två avdelningar med syfte att bättre kunna möta våra kunders önskemål. Vi har en avdelning för plåt och en för byggservice. Medarbetarna har en god yrkeserfarenhet och mångsidig kunskap för att kunna tillgodose kundernas skiftande behov av byggservice.

Våra resurser

Vi bedriver verksamheten från egen fastighet på Saxgatan 4. Här finns vår plåtverkstad där all plåt klipps, anpassas och förarbetas för effektivt montage. Vi har även eget maskinsnickeri med såg, svarv, fräs, borr och hyvlar. Här tillverkar vi olika inredningar och utrustningsdetaljer. Fönster, dörrar, karmar, trappor, mm blir tillverkade eller renoverade. För transporter av olika slag har vi en modern vagnpark om totalt 45 bilar och 10 släp. Vi har högsta kreditvärdighet.



Kort historik om företaget

Kompetens från Kockums födde Malmö Plåt & Byggservice AB

I spillrorna efter Kockums i Malmö fanns mycket kompetent arbetskraft. Två kockumsnickare och två plåtslagare som då, 1980 var på väg att bli arbetslösa, startade upp Malmö Plåt & Byggservice AB. De hyrde en verkstad i hamnen och därmed var företaget igång.
 
Affärsidén var att de med sin samlade erfarenhet och yrkesskicklighet skulle erbjuda totallösningar när det gällde att renovera och förädla fastigheter.

Företaget ägs och drivs idag av Robert Lindblom och Patrik Magnusson som den tredje generationens ägare.

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.